tiistai 30. maaliskuuta 2010

I'm so confused, is it night or day...

Kahden yövuoron jälkeen olo alkaa olla jo aika höntti kun oma kello tikittää ihan eri aikaan kuin muiden..nooh, nyt pääsee taas normaaliin rytmiin.

Tänään päivä on kulun melko lailla kotona mahtavaa ruokaa tehden. Päivälliseks päätettiin kokeilla yhtä reseptiä mun Mount everestin kokosesta reseptivuoresta. Tehtiin siis kana-pasta-tomaatti-vuokaa ja ai että oli hyvää. Eli me näimme nyt uuden vaikioruokamme syntymän...=P Respetiä voin laittaa joku päivä.

Illalla sitten uskaltauduin vihdoin ja viimein tekemään uunijäätelöä. Vähän jännitti kyl et mitenköhän onnistuu mutta siitä tuli aivan ihanaa!Ohje:

½ pkt kaurakeksejä
1 ps marjoja
½ l vaniljajäätelöä
3 valkuaista
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria (ite laitan aina hieman enemmän kun oon vaniljahullu)

Laita uuni lämpenemään 225-asteeseen. Murenna kaurakeksit ja lusikoi marjat uuninkestäviin astioihin.

Vaahdota valkuaiset. Lisää sokerit pienissä erissä koko ajan sekoittaen. Vatkaa kunnes vaahto ei irtoa pohjasta kun käännät kulhon ylösalaisin. Paloittele jäätelö vuokiin. Lusikoi päälle vielä vaahto niin että se peittää kaikki täytteet.Sitten vaan uunin ylimmälle tasolle 3 minuutiksi ja voila!Päällä oli miun ihana uusi paitani ja ettei asu olisi ollut ihan kokonaan musta niin puin punasen toppini alle. Tykkään kun se kivasti pilkistää tosta läpi.Kengät: seppälä
Farkut: GT
Toppi: seppälä
Neule: seppälä
Koru: Nominations (lahja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti