lauantai 22. toukokuuta 2010

Laugh your ass off

Olin eilen siskon kanssa katsomassa Porin Rakastajat Teatterin ratto-klubia. Matti oli saanu koulultaan sähköpostia et tohon näytökseen sai opiskelijakortilla liput hintaan 5 euroa (norm 15). No mehän varattiin liput mut sit ei Matti päässytkään joten sisko kainaloon ja menoksi!Ja oli kyllä niin mahatavin ilta vähään aikaan! Paikalla oli kolme stand-up koomikkoa, open mike osio ja musiikkia. Illan juonsi Kai Tanner joka oli kans niin hulvaton et ei mitään rajaa! Koomikkojen nimet oli Wallin, Tommi Mujunen, JAcke Björklund ja open mike oli Henric Chedrec (sukunimi ei varma...). Henric oli amerikkalainen ja ihan sika hauska! Parasta ei voi kyllä valita, harvoin oon kattonu stand upia mis olis kaikki koomikot iskeny noin hyvin.

Stand upissa on aina hyvä et yleisökin on mukana koomikon jutuissa, esim jos se kysyy et ootteko te kaikki porilaisia niin sillon vastataan ym. Eilen oli kyllä myös hyvä yleisö, joskus laivalla oli niin kännisiä hämeenlinnalaisia äijiä jotka huuteli niin kauheesti et sen koomikon koko esitys meni ihan pilalle.

Siskokin pääsi yhen koomikon sketseihin mukaan, ja me naurettiin ihan itku silmässä!

Suosittelen siis ehdottomasti vierailemista ratto-klubilla tai muissa rakastajien näytöksissä! Oli se viis euroo kyl ihan liian vähän noin hauskasta illasta!

Ja oli mulla vaattettakin päällä illalla:Kengät: Halpa-halli
Farkut: Only
Toppi: kirppis
Neule: Vila
Huivi: kirppis
Laukku: kirppis
Korvikset: Vero Moda

Pahoittelen kuvan laatua, kuvaaja ei ollut ihan kuosissa eilen...=P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti