tiistai 13. heinäkuuta 2010

Mökkeilyä ja ruokaa!!

Viime viikon torstaina oli siunaantunu molemmille sen verran vapaata et voitiin kipaista yöksi mökille. Mun tulee nykyään niin vähän oltua yötä mökillä, muistan vaan kahoisasti ne lapsuuden päivät kun oltiin vikkojakin putkeen siellä...

Merenrannallakin oli aikas helle ja vesi ihan sairaan lämmintä. Ei todellakaan tarvi nyt saunaa siihen et menee uimaan.Ja kun mökillä täytyypi aina grillata niin nyt panostettiinkin siihen kun tehtiin grillattuja katkarapuja!! Ensin ravut oli yön yli oljy-valkosipuli marinaadissa (unohdettiin mein äitin ohjeen muut salaiset marinadiaineet kaupunkiin).JA seuraavana päivänä iskettiin ne sitten vartaisiin. En tajunnut ottaa kuvaa grillauksen jälkeen...Noh, aivan mahtavia olivat!!JA vihannestakin oli mukana matkassa:
Illalla mökiltä tultuamme lähdimme ystäväpariskunnan kanssa katsastamaan ekaa kertaa Porin Toreron tarjontaa. Nyt päätettiin oikeen et mennään pitkän kaavan mukaan eli alku-, pää- ja jälkiruuat vaan kehiin!

JA voi vitsi että oli hyvää!! Tapakset oli varmaankin lemppareita ja jälkkäriks sain pitkästä aikaa churroja eli vohvelitankoja. Nan! Niitä tuli sillon ulkomailla asuessa syötyä aina kun oli jotkut festivaali-kissanristiäiset.

Illalla asuna oli uus aleostos, oimä niin rakastan tuota paitaa...!Kengät: Halpa-halli
Leggarit: Pieces
Toppi (alla): Indiska (kirppis, uusi)
Paita: H&M
Koru: kirppis
Laukku: Kapahl
(pahoittelut jos kuvasta ei kauheen hyvin nää, ei olekkaan suomen kesä täysin valoisa...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti