keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Linnan parhaat

Taas tuli sitten tapitettua linnan juhlia muutama tunti maanantaina. Meillä on nyt jo monen vuonna ollut tapana ängetä mummulaan katsomaan juhlia. Joka vuosi onnistun löytämään lempparini linnasta joten tässä hiukkasen listaa.Tämä limenvihreä puku oli yhden muodostelmaluistelijan päällä. Kyllä oli Ylen selostajat taas hieman hukassa kun eivät millään meinanneet osata sanoa muodostelmaluistelu...Ja sitten esittelivät yhden miehen virheellisesti Mister Gay Finlandina! Me kotona vaan ajateltiin et no toivottavasti se ei ole gay kun sillä tuo tyttöystävä on mukana...Tässä on myös mun mielestä hyvä vaimopuku. Elegantti ja näyttävä muttei liikaa. Mun mielestä jos mies on kutsuttuna on vähän mautonta jos vaimo tai tyttöystävä vie huomiota over-the-top puvulla...Mun mielestäMun mielestä Karpelalla oli kaunis puku. Ainoa miinus oli että se oli tismalleen saman värinen kun tuo matto.


Tämä oli myös hieno puku leikkaukseltaan ym.NAsiman puku oli yksi illan kauneimpia eikä vähintään siksi että neiti kantoi sen erittäin upeasti!Tää puku on nyt semmonen että veikkaan et monikaan ei tykännyt. Saattaa olla et toi unikkokuosi oli liian dominoiva pari vuotta takaperin et se lähinnä tuottaa väristyksiä negatiivisess mielessä monille...Mutta mun mielestä toi oli hauska ja kekseliäs. Ja hei se on Mrs. Marimekko joten suotakoon!Laura Lepistöllä oli jälleen todella ihana puku. Ja siitä yllätyin että sen on suunnitellut ja tehnyt hänen kilpapukujensa suunnittelija. Kun Kiira Korvella yksi vuosi oli se pinkki hame jonka hänen kilpapukusuunnittelijansa oli tehnyt oli se juuri sen näköinen että oli tehty vaan pidennetty versio luistelijapuvusta. Nyt meni nappiin!!Ja täytyy kyllä sanoa että Jutta Urpilaisen puku pääsi omaan top kolmoseeni. Jukka Rintalalla on aina upeita pukuja and ths was no exception. Varsinkin Jutan päällä jolla nyt yleensä on hiukan karmeita vaatteita, yleensä siitä syystä että rouvan lempiväri on vaaleanpunainen. Kampauksesta en vaan digannut...

Ja mun voittajani oli...JAnina Anderssonin iiihana puku! Hänellä on miltein aina mitä ihanampia pukuja joten on niin epistä että häntä ei enää ensi vuonna pääse ihastelemaan! Nyyh.

No niin, siinä oli omat suosikkini. Nämä olivat sellaisia pukuja joita itse olisin valinnut itselleni. Linnassa oli myös kauniita pukuja jotka ei vaan ollut mun näköisiä (mm. Chisu). Ja sitten muutama toope ei päässyt listalle vaan sitä syystä miten käyttäytyivät...mm. se salkkari aamu (pää kääntyi miljoonaan kertaan et huomaaks nyt kaikki mut!), krista kosonen (ne älypää kommentit) ja eija riitta korhonen (en oo yhtään lintsilude). ETtä niin!

Hyvää Sibeliuksen päivää kaikille!!

Kuvat Yle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti