tiistai 3. toukokuuta 2011

Wappen

Tämän vuoden vapun kanssa kävi sen verran hassusti että olin kolme viikkoa ennen vappua siinä uskossa että olisin vappuaattona yövuorossa. Nooh, onneksi satuin viime torstaina vilkaisemaan tarkemmin sitä työvuorolistaa ja hupsis, yövuoro olikin pe eikä la yö. Eli yllättäen tälle tytölle pomppasikin vapaa vappu...

Kun emme mitään varsinaisesti olleet suunnitelleet vapuski tuli hieman kiirus. Lopulta päädyimme suuntaamaan Tampereelle siskon luokse ja lopulta siellä olikin meitä aikas porukka.

Iltaan kuului grillailua maailman parhaimmaksi todetussa sähkögrillissä, pelailua, lätkää ja nauramista. Hauskaa oli vaikka mulla loppu energiajuoma kesken joten sain aikaiseksi vain kaksi punaista kalaa. Porukastamme vain sisko Katrin ja Sara jaksoivat suunnata Tampereen koskipuistoon, muut jäivät röhnöilemään kämpille. Huippuvappu ihanien ihmisten seurassa!!


Iltaan kuului myös luonnollisesti Mitsun halailua joka ei tällä(-kään) kertaa oikein arvostanut tätinsä hellyydenosoituksia. Kuvaan kuului myös Katrinin hulvaton pingviinihattu! Jos muutein osaisin fotoshopata ehkä nuita vaatemakkaroita ei näkyis tossa...=P

Itse vappupäivänä paisto kauniisti aurinko vaikka ei kovin lämmin ollutkaan. Olen onneksi oppinut käyttämään nuita aurinkolaseja just autossa istuessa, viime viikkoina on ollut aika kovat päänsäryt jos on koko päivän siristellyt.



Kengät: Kirppis
Leggarit: H&M (on nyt selvinny et noi on just semmoset leggarit joit ei voi pitää ilman et persus näkyy...joten tunikan kanssa siis...)
Paita: Gina Tricot
Koru: Kirppis
Huivi: Kirppis
Nahkatakki: Only
Aurinkolasit: Seppälä



Särkkiksessä oli porukkaa! Ilmeisesti Särkkis ajaa tamperelaisille vaputivolin asemaa..? Mahto silti olla kylmä niissä ulkolaitteissa!



Siskolla oli ihan huippuväriset haalarit! EI voi kirkkaammaks paljon enää mennä!

2 kommenttia:

  1. Housut jalkaan nainen!
    Legginsit ei ole housut, enhän minäkään baarin lähde sukkahousuissa..

    VastaaPoista
  2. Krhm...useinkin samaa mieltä leggarien asiassa mutta kun oli automatka edessä laitoin leggarit. Pahoittelut...=P

    VastaaPoista