keskiviikko 17. elokuuta 2011

Uusia löytöjä
Heips!

Mulla on niin paljon asiaa rästissä mitä tännekin pitäisi tulla höpöttelemään mutta koska kaksi muuta reissupostausta on aikas isoja niin ajattelin aloittaa vähän kevyemmällä ja esitellä viime päivien löytöjä. Oltiin Matin kanssa pienellä pääkaupunki reissulla viime viikonloppuna (josta tulee lisää myöhemmin). Siellä pääsin vihdoin ja viimein toteuttamaan itseäni Hietsun kirppiksellä. Paikkana Hietsun tori oli mahtava, oli hauska pitkäsät aikaa olla ostoksilla muula kuin itsepalvelukirppiksellä. Kun myyjä on paikalla pystyy heti vertailemaan kokoa, pituutta yms. Samoin voi tinkiä ja neivotella hinnoista. Itse en tällä kertaa tinkinyt ollenkaan sillä mielestäni alle viiden euron tavaroista tinkiminen on vain turhaa (noh, riippuen tavarasta tietty)..

Ja mitäs sieltä löysinkään:..H&M avokkaat 2€, mustats nahkasaapikkaat 3€, musta remmipanta+ruskea tuubihuivi+musta tuupitoppi = 2€, valkoinen rannekoru (ostin mukana myös kynsilakan) yhteensä 1€,

Lisäksi ostin vielä Greta Garbon elämänkerran eurolla. Mua on aina kiehtony ihmisten elämänkerrat ja muistelot. Paras elämänkerta varmaan mitä olen lukenut on Walt Disneyn.

Sitten tänään tiistaina lähdin hieman kiertelemään kirppiksiä toivossa löytää jokin kiva kesäinen mekko ensi lauantain lavatansseihin. Kyllä, kuulitte oikein me mennään lavatansseihin mein ystäväpariskunnan kanssa.Ja mekkohan löytyi. Onlyn versio 3,5€. Perfect!Oranssi toppi 2€, Yritän hiukan lisätä värejä vaatekaappiini. Melko paljon on meinaan beigeä, harmaata ja mustaa...Musta Hennesin toppi joss tuommosia kristalleja 2€. Tämä tuli kun tilauksesta kun mietiskelinkin tossa mitä laitan kaverin keikalle perjantaina.Ja sitten Vero Modan loppuunmyynnistä aika villi kortti. SIninen jumsuitti 3€. Pähkäilin tän kanssa hetken aikaa et näyttääkö tää nyt todella makeelta vai hiukan hassulta. Ostin sitten kun ei lompakkoa paljon rokottanut. Jos ei muuta käyttöä ole niin voin joskus esittää WOnder womania jossain...Ja sitten perus tilpehööriä mitä tarttuu aina mukaan kun on niin halpaa. Eli harmaa-musta laukku 1€ (jonka päälle Jade tyylikkäästi parkkeerasi...), arpikoosi vartalosuihke 20s ja kultanen ketjupanta 70s.Ja loppuun vielä pieni hehkutus Porin ihanasta helmestä Vohvelivaarista joka löytyy Iso Karhun kauppakeskuksetsa, Hennesin edestä. Kävelin siitä tänään ohi ja silmäni osuivat johonkin harmaa-mustaan, kävelin lähemmäs ja mitä mitä?? Salmiakkijätskiä! Yksi Pallo kiitos! Vohvelibaarissa ei kuitenkaan voi maksaa kortilla joten ilmoitin että noh käyn tomaatilla. Paikan saksalainen omistaja ehdotti siihen että syö jäätelö ensin ja hae sitten rahaa. Hämmennyin tästä luottamuksesta niin paljon että sopertelin vaan et "ei ei, haen sitä rahaa nyt"...=P Kun tulin takaisin sain ensin maistaa valitsemaani jätskiä (vaikka yritin kyllä vakuuttaa että kaikki missä lukee salmiakki uppoaa tähän tyttöön kuin kuuma veisti voihin). Ja voi nam mitä jätskiä!! Muita uusia herkkumakuja oli tullut mm. lakritsi, porkkana, mandariini-tyrni, vaalea nougat. Aah, itse tehtyä jäätelö, ihan parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti