lauantai 20. elokuuta 2011

Helssinski!

Eli olimme Matin kanssa viime perjantai-lauantai viettämässä 7 vuotispäivää Helsingissä. Lähdettiin puolenpäivän aikoihin ajamaan Porista ja minä olin ainakin niin väsynyt kun yövuoro oli ollut edellisenä yönä. EI se mitään, kolmen tunnin yöunilla mentiin!

Kata otettiin matkaan Tampereelta ja suunta sitten kohti pääkaupunkia. Autonkin katalysaattorivalo rupesi palamaan matkalla mutta päästiin kuin päästiinkin perille. Ja mun kun piti niin koko automatka nukkua mutta nukahdin sitten vasta hämeenlinnan kohdalla...Pöh...

Mutta toinenkin tarkoitus tälle Hesa reissulle oli, nimittäin meeting mun ja Katan vanhojen yläastekavereiden kanssa. Olen siis asunut koko yläasteen ulkomailla, Luxemburgissa tarkemmin, ja nyt nähtiin mein luokan tyttöporukkaa.




Ja oli kyllä ihan huippua! Voi vitsi, en oo noin paljon nauranu taas hetkeen. Hekoteltiin ihan kippurassa sille kuinka kauheita ollaan oltu teininä. Huhuh...Vanhat ystävät on parasta!



Illalla mentiin ihan vain syömään kiinalaista ja petiin sillä lauantaina ainakin mulla oli aikanen herätys nimittäin...



Perjantaipäivän asu:
Kengät: Anttila
Sukkikset: Seppälä
Farkkushortsit: H&M
Toppi: H&M
Bleiseri: H&M
Huivi: seppälä
Panta: Kirppis
Laukku: Seppälä

Suuntasin Hietsun kirppikselle! Jei! Mun on aika pitänyt hesassa ollessani käydä siellä ja nyt sain aikaiseks. Sieltä tekemäni ostokset näittekin aikasemmin...

Hietsusta palailtuani käväistiin aamupalalla, luovuttettiin huone ja suunnattiin kohti Korkeasaarta! Opiskelijoille hinta oli 10€ vesitse ja halusin ehdottomasti mennä vesibussilla sinne!





Ja mitä kaikkia ihania nähtiin. Onneksi melkeen kaikki eläimet nähtiin jotka haluttiinkin, ainoastaan saukot pysyivät piilossa. Noh, ehkäpä ens kerralla...







Päivä oli mahtava, ilma oli ihan hiukea! Helsingissä on aina kiva käydä kun sieltä löytyy kaikenmoista tekemistä. Olin myös tyytyväinen itseeni etten alkanut kaupoissa ravaamaan sillä siihen menee reissuilla aina kauheasti aikaa. Korkeasaari oli niin paljon parempi vaihtoehto kun neljä tuntia sisätiloissa kaupoissa pyöriminen!

2 kommenttia: