keskiviikko 10. elokuuta 2011

Johannes Kastajan loppukesän juhla

Viime viikonloppuna oli jälleen kerran aikaa pienelle mökkireissulle! Nyt oli vuorossa ensimmäistä kertaa Säkylä ja Pyhäjärven ranta. Menimme siis ystäväni Christan poikaystävän porukoiden mökille. Christa ja olli ovat siis ne ystäväni Berliinistä joita visiteerasin toukokuussa. Oli ihan mahtavaa nähdä heitä ja muita lukioaikaisia kavereitani. Muutama uusi tuttavuuskin oli paikalla mökillä.Itse menin mökille jo perjantaina siskon kanssa, matti seurasi kalareissun jälkeen lauantaina. Reissu oli ihan mahtis, syötiin rapuja, savustettiin kalaa, pelattiin Kykkää (joka on muuten paras peli evö!), jutkattiin, saunottiin, uitiin. Kävin muuten ensi kertaa elämässäbi naku-uinnilla sekä ekaa kertaa sitten 15-vuotiaan yöuinnilla täydessä pimeydessä. Ihan mahtavaa!

Söin rapuja ensimmäistä kertaa ja oli pirun hyvää mut morjens mikä homma niitten kuorimisessa! Ehkä sittenkin pitäydyn niissä katkaravuissa..=PJa siinä on matin lohi! Oli hiukken hyvää, savustettu lohi on mun lempparia!

2 kommenttia:

  1. hyi en meinannu tunnistaa itteeni tost yhest kuvast. katoin et "kuka ihme toi on, jol on joku pinkki huppari" so unlike me! hyi näytän paksult :D

    VastaaPoista
  2. no toi on mun mielest ihan vääristyny kuva mm. värit, yms. ihan pöhkösti. Blame the camera!

    VastaaPoista