lauantai 25. helmikuuta 2012

Rakkautta ilmassa

Viime lauantaina eli mein synttäripäivänä 18.2 pääsin ensimmäisiin ystäväni häihin. Olen ollu ihan pienenä mein äidin kahden serkun ja sitten oman kummitätini häissä mutta kyllä näissä oli niin erilainen fiilis.
Vihkiminen oli Keski-Porin kirkossa ja kyllä se on ihan sinällään niin kaunis kirkko! Ja voi kun Marjo käveli alttarille niin padot murtu. Tuli oikeesti melkeen semmonen "byähähää, se on vaan niin kaunis!" olo. Mut ihan ladylike itkua vedettiin, thank god!
Hääjuhla oli Mekanessa, joka on Sampo Rosenlewin vanha rakennus johon on tehty juhlatilat.
Häät olivat ihan hirmu hauskat! Ruoka oli hyvää, ohjelma hauskaa ja koskettavaa sekä musiikki ihan huippua! Nyt pääsin oikein häiden makuun joten näitä lisää pliis!

Asusta ei ole oikein hirmuisen onnistuneita kuvia kun morsiamen kanssa otetuissa kuvissapönötän semmoisessä seksikkäässä haara-asennossa että oksat pois. Se ladylike jäi sinne kirkkoon...Krhm...

Päässä oli Piecesin sulkahärpäke, mekko oli Onlyn ja bleiseri joku vanha kippikseltä ostettu. Mutta kaiken kaikkiaan viihdyin jette much asussa!Kuvatodiste minusta tanssilattialla. EN taas ymmärrä miks musta ja matista ei ole tanssikuvaa kun sen verran kuitenkin illan aikana jorattiin!

P.S. Matti nappas aikas komeella kopilla sukkanauhankin näissä häissä. Alkaa olla aika kovat paineet omaan vihkimiseen.
MAtti on tossa heti ensimmäinen vasemmalla käsi ojossa...=D

2 kommenttia:

  1. Oi, olit niin kauniina!<3 Ihana asu! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Itsekkin olin aikas tyytyväinen , olo oli kuin kuninkaalisissa häissä mun hattu-sulka-härpäkkeen kanssa...=D

    VastaaPoista