keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Siperiasta hei!

Mä tiedän että varmaan iiihan kaikki Suomen maassa kärsii tästä hemmetinmoisesta superpakkasesta, mut morjens että on kylmä! Mä en oikeesti muista koska viimeks olis ollu näin kylmä. MAtti kyllä kivenkovaan väitti, että viime vuonna olsi ollu ainaski 27 astetta pakkasta, mut mä olen kait sulkenu semmosen muiston mielestäni aika tehokkaasti.

Nyt kun asuissa ei ole sen kummepmaa näyettävää kuin tuo pakkanen hieman sanelee tota pukeutumista kun mulla mahtuu vain kahtien housujen alle mitään välihousuja. Mur. Mutta siis esittelen pari kirppis/kauppa-löytöä joita en muutama kerääntynyt tässä välissä.
Tumman siniset nahkakorkokenfät olivat kirppikseltä viisi euroa. Niitä kesäkelejä odotellessa.Matin kommentti tästä ostoksesta oli "eiks sulla joku tommonen vati ole jo". No melkein mut ei ihan...=D Tämä metallinen vati siis 2€ kirppikseltä.Sitten Kapahlista ostin itselleni ihanan lämpösen harmaan neuleen sillä mun vanha hennesin neule on venunut polviin asti kun on ollut henkarissa roikkumassa. Neuleessa on tuommoset "nahkaset" paikat kyynärpäissä. Huippuostos, ollut melkiin joka toinen päivä päällä. 10 euroa tämä alesta.

Lopuksi vielä mun hyperpakkassäiden pelastus, muhkeista muhkein tuubihuivi! Kun tän kieputan aamulla naamataulun ympärille niin ei näy kun kaks sinistä silmää.


2 kommenttia:

  1. Ihana vati!!! :D Hahaa, voi Mattia, ku ei se ymmärrä.. :D

    VastaaPoista
  2. Juu, vaikka kuinka yritän ni ei se vaan aina ymmärrä...=D

    VastaaPoista