lauantai 21. heinäkuuta 2012

Jazzit


Jei, jazzit on täällä taas and me is sooo happy! Käväistiin myös Areenan konsertissa muutaman vuoden tauon jälkeen. Eniten kiinnosti pääesiintyjä Emeli Sandé, kamut ja pinknik!Ja hei, kattokaa tota ilmaa!! Ihan mahtava jazz-ilma on muutenkin luvassa koko viikoksi (paitsi nyt lauantaina, mut aina ei voi voittaa).


Mukana konsertossa oli muiden muassa ihana Berliinin typy Christa jota on ollut niin hirmu ikävä!


Ruoka ja juoma olivat mitä mainioimmat ja erikoismaininta oikealla puolella näkyvälle piknik-kylmälaukulle. Se sulkee sisäänsä hurjan määrän ruokaa ja juomaa, pitää ne kylminä, sisältää neljälle hengelle lasit, aseet, lautaset ja kankaiset servetit(niinkun bättre folkilla konsanaan).


Masan vuosi takaperin hankkima olkihattu oli kans pelastus kun se aurinko tosiaan porotti sen koko päivän. Harmi vaan et se on kokoa 60 eli hinstun liian suuri mulle. Omassa ylioppilaslakissa on aikanakin koko 57 eli pari numeroa jää väliin.


Emeli Sandé oli aivan hiukea, niin ihana ääni ja biisitkin upposivat kuin kuuma veitsi voihin. Ihmiset olivat iloisella mielellä ja tanssia riitti.


Muita konsertteja ei näillä näkymin mennä katsastamaan mutta sunnuntain Norah Jonesia mennään varmaan aidan pieleen hieman kuuntelemaan.

Kesä ja loma on ihania!!!!!

1 kommentti:

  1. Oot söpis <3
    Ikävä meen pussiviineilemistä :)

    T:M

    VastaaPoista