lauantai 21. heinäkuuta 2012

Tallinna

Hepsis!

Tämän viikon alussa aloitettiin meitin loma pienellä kesäretkellä. Lähdettiin Tallinnaan kera mamman ja siskon. Risteily oli se perus "viinanhakuristeily" eli aikaa maissa oli vain noin neljä tuntia. Mutta siinä ajassa ehti kyllä kiertelemään jonkin verran. Ja ehti myös ihastumaan Tallinnaan täysin.Itse en meinaan koskaan ole ollut Virossa. Ja minähän en laske sellaisia kertoja kun olen satamassa kököttänyt astumatta maihin (abireisteily ja laiva saksa-suomi). Mutta ehdottomasti täytyy mennä toistekin, vanha kaupunki oli ihana, paljon siistimpi ja hoidetumpi kuin Riigan vastaava.


And as you can see, keli oli mitä mainioin! Valittelinkin äidille laivamatkan aikana että olen niin kypsä kaikkeen sateeseen ja jes, laivasta ulos astuessa aurinko paistoi niin lämpimästi!


Käväistiin Matin kanssa katsastamassa Pull ad Bear, Bershka ja Stradivarius ja petyin kyllä niin pahasti. Kreetalla ollessamme ne olivat paljon halvempia ja nytkin niiden alennukset olivat luokkaa trikootoppi alennuksessa 13 euroa, vohoo! Pyh!


Shoppailujen jälkeen käväistiin tietty superalkossa ja siellä oikeasti nupi hieman sekoaa kun tajuaa että kaikki siiderit on euron luokkaa...=D Ja kun loma ja jazzitkin alkaa niin tuli ihan muutama puteli kauhottua.

Muuten risteilyllä oli melko rauhallista vaikka Tallinnan risteilyistä on kuulemma tullut entisaikojen ruotsinlaivat kun porukka ördaa ja on niin jurrissa kun olla ja voi. Mutta kai toi maanantai-tiistai ajankohta teki tehtävänsä...


Asusta mulla ei ole oikeen muuta kuvaa mutta kuten näkyy, värikkäällä mentiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti