keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Greyish blue (and some cows)

Heissan!

Onkos siellä löydetty mitään alennusmyynneistä? Itse en kauhiasti ole vielä ehtinyt käymään kun Tallinnan reissun jälkeen on tullut vaan hoideltua miljoonaa ja sataa asiaa ennen juhannusta. Tänä vuonna mennään poikkeuksellisesti mein mummun mökille ja jo nyt on sellanen olo että järjestelemistä on tuhat kertaa enemmän kuin muina juhannuksina. Vähän on itsellä haikea fiilis, kun viimiset ehkä kuus tai seitsemän juhannusta on mennyt Pomarkussa kaverin mökillä isolla lössillä. No mutta, elokuussa sitten taas!

Ihan nopeasti kävin kaverini kanssa Wikholmin salaatilla ja katsastamassa nopeasti muutamien kauppojen alet. Hennesissä yritin raahata mahdollisimman vähän kamaa sovituskoppiin ettei kamulle mene ihan hermot. En ole meinaan se parhain kaveri aleshoppailussa, jään nimittäin sinne sovituskoppiin pähkäilemään jopa vitosen paitaa....=D

Mutta yksi paita lähti mukaan. Olin tätä pariin otteeseen käynyt ennen Tallinnaa sovittelemassa ja nyt se lähti monta euroa halvemmalla! Great success! Ihan mahtava fiilis aina kun on jotakin katsellu normihintasena ja sitten alessa sen saakin paljon paljon halvemmalla ja oma kokokin löytyy vielä. SItten joskus käy toisinkinpäin eli esim ne mun mustavalkoiset leggarit on nyt puoleen hintaan(mur).
Uusi paita oli siis Hennesiltä, norm. hinta 12,95€ nyt 5€. Tykkäsin paidan mallista ja jännästä väristä. Vähän tuollainen siniseen taittava harmaa.


Asu: 
Kengät: Anttila
Farkut: Only
Laukku: Mango
Paita: H&M
Kaulakoru: Selected Femme
JA huomatkaa myös mun parvekeorvokit! Ja ruman muovipurkin naamioiminen!


Rakastan myös mun joululahjakoruani jota ihalin kaupassa siskon kanssa. Kaverilla on sama ja olin ihaillut sitä. Sisko oli sitten salaa mennyt tämän jälkikäteen ostamaan! Tulee vain liian vähän käytettyä kun aina on huivi kaulassa.

Käytiin myös mökillä tänään ja saatiin seuraa...


Mökkilehmät on päässy kesälaitumille! Ja niillä on uusia lapsia! Parasta!
2 kommenttia: