tiistai 4. kesäkuuta 2013

Haikon kartanossa

Alkuviikosta harrastin jälleen hieman kotimaan matkailua ja pääsin toista kertaa käymään Porvoossa. Ihmettelen suuresti miksen ole useammin Porvoossa käynyt, sillä menen ihan pöhinöiksi aina vanhoista taloista ja siellä niitä riittää. Edelleenkin Porvoos keskusta on näkemättä, mutta kesäsuunnitelmissa olis vierailu sinne.

Olin Pamin järjestämällä reissulla (taas) ja majoituimme kylpylähotellin puolelle, emme kartanoon. Ja niin, meitsi lensi!


Siitä on varmaan yli kymmenen vuotta kun oon lentäny Pori-Helsinki väliä. Mutta kyllä vaan oli kätevää, sain nukkua kaks tuntia pidempään(juna olis lähteny klo 5.18) ja matka-aika oli lyhyt kun mikä. Mutta kyllä mä vaan siinä koneen käynnistyessä mietin et oliko pakko itseään kiduttaa, kun nykysin pelkään hiukan lentämistä...=D


Kartanon aluehan on ihana vaikka vähän petyinkin että itse kartano on uudisrakennus eikä siis aikuisten oikeesti vanha. Olen jotenkin aina ollut siinä uskossa että se on.

Minun ihana huonekaverini Anna!

Illemmalla meillä oli vapaa-aikaa eikä jaksettu raahata peffojamme Porvoon keskustaan joten mentiin lillumaan kylpyläosastolle ja sitten kierreltiin kartanon alueita.


Niin, ja juotiin himokallista sidukkaa kylpylän terassilla.Illallinen oli aikas fancy! Ekaa kertaa elämässäni koin myös vatitarjoilun mikä oli aika jännää. Oli myös mielenkiintosta seurata miten oikeaoppisesti Haikossa tarjoiltiin, ota, anna oikealta meni ihan napilleen.

Illan asua:Ruoka oli muutenkin aivan mahtavaa tuolla, lempparein oli ekan päivän lounas kun oli katkarapu-avokadosalaattia! Ihan muutaman kerran santsasin...=D


Vaikka sitä on itse hotellissa töissä niin en kyllästy hotelliaamiaisiin. Ja Haikossa oli hyvä aamupala!Juustoja aamupalaks, parasta! JA toi nutellalla täytetty croisant, nam! Itsellä on aina ollut ihan kauhean makeanhimo aamuisin. Voin ihan hyvin vetää vaikka viis berliininmunkkia, ei tee tiukkaakaan. Syytän keski-euroopasn vuosiani, siellä kun vedetään hyvin suklaapullaa aamulla, puurosta tai muusta ei olla kuultukaan.


Porvoosta palattuamme vietettiin muutama tunti nauttien kesäisestä Helsingistä. Ehdin myös yhdne ostoksen tekemään mutta se ei vielä ehtinyt kameraan asti. But no worries, pääsee pian asukuviin!

2 kommenttia:

 1. Oi Porvoo on kyllä kiva paikka :-) Namnamnam toi tiramisu!! ♥

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, ja uskon että ihastun loppuunkin kunahn sinne kaupunkiin asti pääsen...=P Tiramisu oli hyvää!

   Poista