perjantai 3. tammikuuta 2014

Alelöytöjä

Yritän yritän kovasti hillitä itseni tämän vuoden aleissa, mutta katsotaan nyt. Meitsi on niin kova ale-haukka, että ennen saatoin ostaa vaatteem vain siksi kun sain sen niin edullisesti. Nyt olen onneksi saanut alehamstraamisen hillityksi, ja päätän etukäteen mitä ostan aleista. Aina siltikin tulee eteen jotain mahtavia juttuja ja vähän erikoisempia vaatteita jotka jäävät mieleen kummittelemaan. Kuten tänään yksi to die for paita hennesiltä, todella erikoinen mutta niin mahtava!

27. päivä tein hyvin nopean täsmäiskun ekoihin alennuksiin, se ihmispaljous ja tuhlaushysteria vaan alko aika nopeesti ahdistamaan...

Mutta jotain tarttui kuitenkin mukaan henkkamaukasta:

Harmaat ballerinat eivät olleet must have juttu, mutta kyseinen Hennesin malli sopii omaan jalkaan erittäin passelisti ja kuka tietää, ehkä tänä talvena ei tule ollenkaan lunta ja näitä saa jo pian käyttää!?

Nahkakäsineet ovat olleet jo hetken hakusessa kun mun hyvin rakkaat käsineet tekivät viime talvena eron ja toinen osapuoli lähti kävelemään (eli siis nowhere to be found). Nämä nappasin myös alehintaan 10€ ja väri on aivan ihana, sopii itseasiassa mun talven väreihin very hyvin.


2 kommenttia:

  1. Ihana kissa sulla! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hän on kyllä ainakin omasta mielestäni maailman söpöin! =P

      Poista