lauantai 4. tammikuuta 2014

Foodies-colour and healthy eating

Välipäivien ajan tuli kuvailtua jonkin verran ruokakuviakin ja huomasin nyt kuvia selatessani että kovin näyttäis olleen melkoisen terveellistä syömistä näiden kuvien perusteella. Todellisuus asiasta on tietty aivan toinen, hyvin silti mahduin työvaatteisiin tänään kuukauden tauon jälkeen.



Ihan oikeasti voisin syödä kasvissosekeittoa vaikka joka päivä! Vedän sitä aina niin kauhean lautasen, jotenkin aina vaan ajattelee että kuinka kevyttä se kuiteskin vaan on...=) Tällä kertaa laitoin sekaan myös kookoskermaa, nams!



Olenkohan mä koskaan saanut aikaiseksi laitta näiden avokadowrappien ohjetta tänne?

1 avokado
1/2 prk raejuustoa (tai kokonainen, riippuu purkin koosta...=P)
aromisuolaa
valkosipulijauhetta tai aiolia
chilijauhetta (alunperin olen tehnyt chilituorejuustolla tämän, mahtavaa sekin!)
sitruunaa
tortillalettuja
keitettyä kananmunaa

Sauvasekottimella tai haarukalla avokado soseeksi (voi jättää isompiakin paloja kuten minä). Sekaan raejuusto ja mausteet ja lisäillään kunnes maku on kohdillaan. Paistetaan tortillalettua vähän pannulla pienessä tilkassa öljyä (maustettu öljy olisi paras), ei ole silti pakko paistaa. Levite levitetään puolikkaalle tortillalettua ja asetellaan siivutettu kananmuna levitteen päälle. Toinen puolisko sitten päälle ja halkaistaan.

Itsellä on näihin ihan hirmuinen himo, joskus syön levitteen jo ilman tortilloja, can't help myself.



Seuraksi ostin vielä provence-maustettuja pähkinöitä uudesta lempparikaupasta Punnitse&Säästä:tä, joka on viimein rantautunut myös Poriin!

Sitten jotain herkkua:


Glögijuustokakkua. Tein muuten kakun tällä ohjeella, mutta pohjan tein pipareista ja kiilteen päälle glögistä. Tein ensimmäistä kertaa kiilteen ihan googletetulla ohjeella: 3dl glögiä ja 21/2 liivatelehteä.

Hyvää oli!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti