perjantai 24. tammikuuta 2014

Viikonlopun aloittelua

Mulla alkoi tällä viikonloppu vähän etuajassa kun pe sattu olemaan vapaa. En silti ole nykyisin oikein osaa olla hirmuinnostunut viikonlopuista sillä itsellä kun ne harvoin ovat vapaana. Ehkä jos tekisi töitä ma-pe klo 9-17 niin olis joka perjantai sellainen olo että "thank god it is friday!".

Mutta kummiskin, vapaapäivä on kulunut yllättävänkin kiireisenä, piti tehdä kaikkea hyödyllistä yms. enkä ole ehtinyt kuin puolet suunnitellusta. Uimaan menemiset jätän suosiolla sunnuntaille.

Kävin Ratsulassa piipahtamassa katsomassa joskos siellä olisi loppualeissa vielä mitään. Yritän nyt kovasti olla ostelematta mitään suurempia mutta en mitään lakkoa ole pitänyt. Lakot ei koskaan sovi mulle, en osaa kieltää itseltäni totaalisesti mitään.


Sovituskopissa näitä kuvia ottaessani huomasin suureksi harmikseni että mun lempparipaidassani oli juuri vatsan kohdalla iso lila tahra. Miten mulle aina käy näin! Eikä mitään hajua mistä se on tullut, joku on selkeesti sabotoinut mun lempipaitaa prinsessatussilla mun nukkuessa. Nih!


Jotain aleista kuitenkin tarttui mukaan vastusteluista huolimatta. Mulla on pikkuhiljaa tullut obsessio tähtihuiveihin ja voin vain kuvitella tämän ihanan värisen huivin mustan neuleen ja burgundien farkkujen parina. Huivi ei onneksi rokottanut lompakkoa kuin alle 4 euroa, noista näkee välillä pyydettävän ihan naurettavia hintoja.

EDIT: Vinkkinä muille jotka mahdollisesti himoitsee itselleen upeaa tähtihuivia, tässä blogissa olisi päällä ihan mahtava huiviarvonta. Käykää osallistumassa!


2 kommenttia:

 1. Mä just innostun viikonlopuista, kun ei mullakaan oo ne useesti vapaana! Pääsee sillon oikeesti viettää laatuaikaa miehekkeen kanssa!
  Ja räikee huivi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä tuntuu että laatuaikaa vietään oikeastaan useinmiten viikolla.

   Poista