lauantai 18. tammikuuta 2014

Pakkasen puremaa

Miten nyt kunnon pakkasilla itsellä ainakin on iskenyt iha hyvä pukeutumisinspis. Monesta blogista saa lukea kuinka monet valittaa pakkasta ja kylmää. Ehkä sillä on tekemistä asian kanssa että itsellä se pukeutumiseen paneutuminen ei ole aktiivista muuta kuin vapaapäivinä joita tälle viikonlopulle osui kolme. Työpäivänä vedän aamulla toppahousut, toppatakin, isoimman huivin ja pipon ja raahustan huuruisten silmälasieni läpi tihrustaen nuo neljä korttelia töihin. Työpäivinä en siis jaksa panostaa kun aamulla on pimeetä ja kun pääsen on pimeetä ja siltä väliltä on työvaatteet päällä.

Asukuvia yritettiin ottaa mutta tuo ihana loistava aurinko osoittautui näin talven harmauteen tottuneelle hovikuvaajalleni hankalaksi, ja oma naamani näytti kuvissa ihan keltaiselta.

Mutta sisällä olen kuvaillut kun valoa kerrankin riittää. Ruokajuttuja tietty jälleen...=D


Lidlistä nappasin yhtenä vapaapäivistäni lounaaksi kalkkuna-tuorejuusto croissantin jota herkuttelin suurella ruokahalulla kotona. Mutta suuuri buu sille että Lidl päätti lopettaa pähkinä-nougat croissantit!


Melkein kiljahdin kassalla kun näin että Lillukastakin sai mun ultimate lemppareita eli hunajavohveleita. Mulla on näihin ihan addiktio ja nyt kun niitä kotona on niin ajattelen niitä vain koko ajan. Nämä olivat vielä ihan extrahyviä joten täytyy varmaan pelkästään näiden takia mennä ensi viikolla Lillukkaan.


Vaikka talvella kukkien ostaminen on ehkä vähän riskialtista kun ne saattavat paleltua sillä 10 metrillä jonka kävelet kaupasta autolle niin en voinut vastustaa. Toinen makeus mikä on tunkeutunut ajatuksiini on runebergin torttu! Rakastan yli kaiken karvasmantelin makua ja tätä odotan aina joka talvi. Laskiaspulla ei yhtään ole mun juttuni, mutta tämä! Voisin syödä näitä vaikka joka päivä.


Yllätin muuten jopa itseni sillä että päätin viime viikolla jättää sokerin pois teestäni. Olen ihan teen superkuluttaja, mutta unlike most people, en voi sietää hunajaa ja käytän ehdottomasti teessä aina sokeria. Ajattelin kuitenkin että nyt kokeilen ilman ja ei mitään ongelmaa. Yhtään en kaipaa sokeria, joten hatunnosto nyt mulle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti