keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Lot of fuss, but fun fuss!

Kyl oli eilen tapahtumantäytteinen päivä. Ensin aamulla töihin sitte siitä kauppaan sitten pikapikaa kotiin syömään ja vaatteiden vaihtoon jonka jälkeen suunta kohti kirjurinluotoa ja kesäteatteria.


Oltiin työpaikan kustannuksella päästy katsomaan Kirvatsin kesäteatterin tän kesän näytelmää Akkapakka. Ja olin kyllä positiivisesti yllättynyt, se oli semmoista stand upin tapaista juttelua...Ehkä olis ollu parempi mein äitin ikäpolvelle mutta nautin kyllä esityksestä.
Sitten sieltä heti päästyäni kiiruhdin Äidin, Katan ja ystäväni Saran kanssa leffaan katsomaan Sinkkuelämää leffaa. Ja oli se niin hyvä!!! Sanokaa mitä sanotte mut mä tykkäsin! Kriitkot on kauheesti kritisoinu sitä et leffat on niin erilaisia kun sarja mut mun mielestä niin se kuuluu vähän ollakin...kunhan henkilöiden persoonat pysyvät samanlaisina. Upeita vaatteita ja suurta tunnetta oli taas leffassa. Siitäkin tykkäsin tässä leffassa enemmän kun ei ollut ihan niin paljon tapahtumaa kun ekassa...siinähän oli kahet häät ja kaks eroa ym...

Illalla päällä oli seuraavaa:Kengät; Fida
Farkut: Only
PAita: H&M
TAkki: kirppis
Huivi: kirppisTykkäilin asusta kyllä vaikka paidan kuvio sotiikin huivn kuvion kanssa...Noo, vähän jännitystä elämään...Ja rakastan noita kenkiä! ekaa kertaa oli nyt jalassa ja voi että on mukavat. Hiukan vielä puristaa mutta muutaman kävelykerran jälkeen luulen et ovat jo mun kokoa...(mulla on lievä liian pienin kenkien osto-ongelma...)

Tosi kivaa oli koko ilta, ja paljon naisenergiaa!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo huivi! Omistin itse saman joskus, mutta en osannut oikein käyttää ja kärräsin kirppikselle. Heti kun se meni niin alkoi kaduttamaan :D Mahdoitko multa vielä ostaa jos kerran kirppikseltä tuo sinun :DD

    VastaaPoista
  2. Voi olla hyvin mahdollista...=P

    Jos on sulta niin kiitos kiitos kiitos! Me loves it!

    VastaaPoista