torstai 10. kesäkuuta 2010

Sunny days

Tänään vietin ihanaa ns. vapaapäivää eli kuitenkin yöhön töihin mutta koko päivä aikaa touhuta.

Aamulla suihkun jälkeen mut pelästytti melkein puolikuoliaaksi mein talonmies joka tuli korjaamaan mein vessan tiivisteitä. Miten voi olla et aina kun mä oon nukkumassa, puoli-alasti tai jopa alasti niin pärähtää kaiken maailman ikkunan korjaajat ym meille. =P

Päväksi oli siis suunniteltu kaupungilla kiertelyä ja kuulumisien vaihtelua ystäväni kanssa. Ennen sitä kuitenkin otettiin parit asukuvat puistossa että saadaan vähän jotain luontoakin mukaan.

Asu:Kengät: Euromarket
Farkkuhame: Kirppis
Toppi: vila
Paita: New Yorker

Ystävältäni sain kreikan tuliasiksi kaikkea kivaa! Hajuveden, huulirasvan (just eilen koversin viimeisetki edellisestä tuubista) ja valkosta nougattia! Jei! Nougat piti tietenkin heti kotiin päästyäni avata ja oli se niin hyvää!Löytöjä tehtiin tietenkin taas ja mukaan tarttui seuraavanlaisia:"Silkki" huivi 1,5€Harmaa H&M paita 2€. MAtin mielestä oudon näkönen mut siltä ei kysytäkkään...=PSinkkinen lävikkö jota oon ettiny jo hetken aikaa ton värisenä 5 € ja Mavalan musta kynsilakka 1,5€

Ja sitten iltapäivällä pyöräilinkin Kodin Terraan ja siitä s-marketista mukaan tarttui valkohomajuustoa, nam nam!Illalla olin viel oikeen hyvä kotirouva ja tein ruokaa valmiiksi miehelleni kun se tuli kotiin. Ruokalistalla liekkisiipiä ja makarooni-mozzarella-salaattia.

2 kommenttia:

  1. Miten sun kameralla tuli noin valoisa kuva varjossa? Vai sääsiks värejä? Ruoka näyttää erittäin houkuttelevalta! :p nams!

    VastaaPoista
  2. En se vaan tuli...mul oli niin hyvä kuvaaja!!

    VastaaPoista