tiistai 16. marraskuuta 2010

Ja eikun virkistäytymään!

Viime viikon torstaina hurahdettiin työporukan kanssa pienelle virkistysretkelle Tampereen suuntaan. Tämä retki oli kiitos hyvästä vuodesta ja erityisesti kesästä. Kyllä on hienoa että myös ne rivityöntekijät saavat kiitosta työstään!

Pikkubussi vei meidät Tampereelle ja loppumääränpää oli meille salainen. Bussi meillä oli todella hauska, bussin perällä oli sellanen puoliympyrän muotoinen penkki joka oli maailman paras bussissa höpöttelyyn, yleensä kun bussissa ollaan porukalla saa ihan niska väärällään jutella takana-vieressä-edessä-istuvalle.

Nooh, salainen määränpää oli vakoulumuseo Vapriikissa Tampereella. Ja oli aikasmoinen paikka, ensin kierrettiin näyttely ja sitten tehtiin jännä agenttitesti. Mä sain sen verran pisteitä et mut kelpuutettais Britannian MI6:een. Ei paha mun mielestä!

Sitten suunnattiin hirmunälkäisinä (ainakin minä olin...=P) hotelli Tammeriin ja heidän ravintolaansa. Ravintola oli aika fine dining mutta mun ruokani (lohta ja pinaattirisottoa) oli toooodella hyvää. NAm!

Sitten hilpeänä ja virkistäytyneenä takaisin Poria kohti!

Asuvalinta meinasi osoittautua vähän vaikeaksi sillä piti valota jotain melko rentoa kun bussissa nyt meinattiin istua mut kuiteskin sen verran fiiniä kun kerran syömään mentäisiin. Mulle valikoitui sitten päälle mun varmaankin tänhetkinen favourite-asu. JeesFarkut: Vila
Toppi alla: Vila
Tunika: New Yorker
Paljettiliivi: vila
Trikoopaita: H&MKoru on tuunailtu vanhasta lyhestä korusta. Ostin pitkän etsimisen jälkeen nappikaupasta tollasta vahattua puuvillanarua ja meinaan tehtailla lisää tollasia pitkiä killutimia. Lyhet kun ei oikeen sovi mulle...Jonkinmoisen ruskeat nahkanilkkurit löytyi Tampereen radiokirppikseltä viime viikolla. Olin heti sitä meiltä että tämä oli nyt palkinot hyvin menneestä opparin tutkimusseminaarista sillä näissö killui viiden euron hintalappu. Ja täysin mun kokoa ja täydelliset jalkaan. Bingo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti