tiistai 2. marraskuuta 2010

HockeyBoat

Viikonlopun jääkiekkotäytteinen risteily on sitten takana ja pirun hauskaa oli!

Matkaan lähdettiin klo 13 ja oisko porista lähteny noin kymmenen bussia mukanaan yli 500 hilpeää Ässä-fania. Bussimatka sujui kyllä erittäin leppoisasti, istuttiin kuskin takana jameillä riitti mainiota juttua sen ja Pataljoonan(Ässien faniklubi) miehen kanssa. Jääkiekosta ja muusta. Mm. Johku Tukiaisen uusi uutinen oli puheessa, need I say any more...

Turkuun saavuttiin sitten entistäkin hilpeämpinä ja suunnattiin pienen etsinnän jälkeen paikoillemme. Me oltiin jossain hattuhyllyllä. Hiukan meinaan pelotti istua niin korkealla...Hyi! Peliä sieltä oli ihan hyvä kattoa, ainoastaan en oikeen kuullu ketä ne maalit teki..nooh...Me ei kumpikaan omisteta oikeeta fanipaitaa mut laitettiin punasta päälle. Mulla oli punanen pipo mut toi tähtäys nyt on mitä on...=PÄssät voitti 4-2! Sitten paatille! Terminaalissa oli kyl tuhottoman paljon aikaa istuskella ennen laivan lähtöä. Kulutettiin se aika mm. puhaltelemalla kaikki vuorotellen alkometriin ja analysoimalla jääkiekkoa eräden seniori-rouvien kanssa.

Kulkupelinä meillä oli siis Viking Isabella ja mulle toi oli eka kerta Viikkarilla. Me ollaan aina suosittu Siljaa mut Vikkarin laiva oli jette hyvä, taidankin vaihtaa...

Illalla käytiin testaamassa laivan tapas bar josta sai erinäisiä tapaksia, salaattia, leipää, snacksejä ym. Me otettiin Matin kanssa salaatti puoliks ja voi hitsi et oli hyvää!!!!!!

Ja sitten juhlimaan! Mua vaan illan päätteeks harmitti niin paljon etten ehtiny maistaa niitten mustikka-smoothie-drinkkiä...Möh!

Asuna oli:Kengät: Mummun vanhat
Leggins: Vila
Toppi: Vila
PAljettiliivi: Vila (kirppis uusi)
Koru: New Yorker (Köpis)
Laukku: KöpisBaarikaapin täydennysten lisäksi ei laivalta tarttunu mukaan kun meikkivoidesivellin jota oon himoinnu vaikka kuinka kauan. Tämä yksilö rokotti rahapussia vaan himpun yli kympin verran.

4 kommenttia:

 1. No ei kuullut kyllä tuomarin vihellyksiäkään kyseisessä pelissä.. Vaihdoin TPS:sän puolelle ihan vaan sen karmeen Ässä fanilauman takia, jotka sattuivat mylvimään selkäni takana.

  VastaaPoista
 2. No, vähän mylvintää saattoi kyllä esiintyä...=P

  VastaaPoista
 3. Palatakseni edelliseen kommenttiini oli myös todella surullista kun buuattiin vielä kotijoukkueelle :( Olen nykyään ihan liian herkkä kun olin jo valmis buuauksen aikana itkemään koska se oli mielestäni törkeää :( On rankkaa olla liian herkkä!

  Ja toi salaatti näytti niin namilta että pitäisi itsekkin koittaa!

  VastaaPoista
 4. No mä oon kyllä samaa mieltä tosta buuauksesta...jos väärin tekee niin sillon mutta ei se muuten oo kivaa...ainakaan noin kun siellä oltiin vieraana...Se on varmaankin porissa ajateltu hyväksi vastustajan musertamiskeinoksi...Tiedä häntä...

  Kannattaa kokeilla! Oli hyvää!!

  VastaaPoista