tiistai 22. helmikuuta 2011

Synttäriviikonloppu

Nyt ryöstän rumasti siskon idean laittaa koko synttäriviikonlopun tapahtumat samaan postaukseen, sorppa.

Perjantaina aamulla sain avata ensimmäiset lahjat. Matilta sain iihanan sormuksen.Töiden jälkeen matti tuli hakemaan mua ja ilmoitti että piti pakata uimavehkeet mukaan. Itse en siis tiennyt näistä suunnitelmista mitään, en tiennyt muuta kuin että yllätys odotti. Niin monta salaperästä puhelua matti soitti viikon aikana et meinasin haljeta uteliaisuudesta.

Sitten otettiin suunta kohti Tamperetta ja Matti ilmotti et me mennään Nokian eedeniin. Jee!Ja perille päästiin! Hyi hitsi että siellä oli kylmä, siellä Nokialla siis!Eedenissä oli kyllä ihanan rentouttavaa. Ihan niin hyvä se ei ollu kun Turun Caribia mut teemasaunat oli kyllä hauskat. Ja kunnolla lämmin vesi, etenkin porealtaissa.

Sitten pulikoimisen jälkeen hurautettiin Tampereelle hakemaan sisko kyytiin ja syömään! Paikaksi valikoitui New York joka alkaa pian olla mun lemppariravintola Tampereella. On ehdottomasti ainakin yksi niistä.

Voi morjens että olisi voinu syödä melkeen koko listan siellä!Matti ja Katrin otti burgerit ja itse valitsi Chicken club sandwichin jota voidaan kai paahtishamppariksi sanoa.Siis kattokaa tota annosta, melkiin halkesin kun olin ton vetässy...=P

Ruokailun jälkeen ajettiin takasin Poriin ja mä meinasin koko matkan nukahtaa,onneks minä en ollu ratissa. =P

LAuantaina vierailtiin Mummulassa ja sain ihania lahjoja, tai no osan sain jo perjantaina joka oli itse syndepäivä. Lahjaksi sain karkkia(kivaa kun on karkkilakko), hajuveden, hiiren miun tietsikkaan, mursuliukurin (!), lentopussukan joka sisältää mm. niskatyynyn, silmälaput yms., rahaa, sukkia ynnä muuta! Ihanaa täyttää vuosia kun aina kivasti lahjotaan!Illalla päällä oli aika perussettiä mut kaulassa oli Janinalta saamani ystävänpäivälahja.

Lauantai illalla mentiin uuden Amarillo Clubin ajavaisiin jossa oli juomaa ja ruokaa. Hiukan ihastuin Mango Breezereihin, en tiiä ovatko uusia mut huitsin hyviä kummiskin. Illalla esiintyi Michael Jackson bändi joka soitti niiiin hyvin! Illasta on pari huitsin hauskaa videota mutta etten antaisi täällä liian blondia kuvaa itsestäni en julkaise...=POli kyllä mahtava viikonloppu ja 24v. juhlia odotellessa.(hui sitä on vanha...nimim. kahdenkympinkriisi 19-vuotiaasta asti...) =P)

2 kommenttia:

  1. Niin kaunis tuo sormus! :) Ja onnea!<3 Multa saat vielä jotakin lahjusta, kun nähdään! ;)

    VastaaPoista
  2. Dänk juu! Matti valitsi sun avustuksela hyvin! =P

    VastaaPoista