torstai 17. helmikuuta 2011

Porkkanaa parhaalla mahdollisella tavalla

Mun kaikkien aikojen lempparikakkua on iki-ihana porkkanakakku. Ensimmäisen kerran tutustuimme kyseiseen kakkuun kun ala-asteen kolmannella luokalla sijaisemme toi viimeisenä päivänään meille hieman herkkuja. Meistä ei ollut kukaan koskaan edes maistanut porkkanakakkua joten ensireaktio oli erittäin kohtelias "hyyyyi, siis jotain vihanneskakkua!!". =D Ah, kuinka väärässä olimmekaan. Kaikkien mieli muuttui sillä sekunnilla kun iskimme hampaamme kakkuun.

Vaikka rakastankin porkkanakakkua en itse ole jostain syystä saanut aikaiseksi tehdä sitä itse. Leivontavärkit on tullut hankittua jo aikoja sitten mutta sanoista teoiksi asti asia ei ole edennyt.

Kunnes sitten viime perjantain ystäväpariskuntamme, joka osaa arvostaa makeata toisin kuin toinen puoliskoni, tuli kyläilemään ja sain oivan syyn kokeilla kakkua. Ja kuinka ollakkaan edellisenö iltana löysin ala-asteen ystäväni Sannan blogista mitä mainioimman ohjeen kakkua varten. Ja eikun leipomaan.Ohjeesta olis tullu pellillinen mut mä epäkaytännöllisenä tyttönä laitoin kahteen vuokaan...=PJa oli niin maan mainiota kakkua! Mattikin sano ihanimman kommentin "Mein täytyy alkaa symään tätä sit useemmin et saadaa porkkanaa nyt kun aurinkokin alkaa paistaa...". Mulla on ihana mies!

2 kommenttia:

  1. Nam nam.. Nyt tekee kans mieli jotain hyvää.. :P
    Tosi hieno tää uus ulkoasu!! Tykkään! :)

    VastaaPoista