tiistai 23. elokuuta 2011

Music maestro!

Viime viikolla tuli keikkailtua mun mittakaavassa aikas paljon kun tiedossa oli kaksi musakeikkaa. Ja vielä peräkkäisinä päivinä. Koen itseni aina ennemmin urheilu kuin musiikki-ihmiseksi. Musiikki on kivaa, tanssiminen tosi jees mutta esim ollessani kotona en oikein koskaan pidä taustamusiikkia, enemmänkin se häiritsee. Toisin kuin Matti, aina tarvii olla musiikkia, varsinkin tiskatessa...=P Mutta livekeikat on aina hyviä ja jotain musiikkia jota ei muuten kuuntelis on ain kiva mennä livenä katsomaan.

Torstaina keikkapaikkana toimi BAr Kino ja yhtyeenä ihana Stella. Bändin Aamun kuiskaus on saanu mut ihan pauloihinsa tänä kesänä. Ei taida mennä päivää kun en sitä ainakin kerran kuuntelisi. Ja voi vitsi mikä keikka! Ihastuin bändiin aina vaan enemmän. Laulajan ääni oli aivan uskomaton, ja muukin bändi niin symppis et rakastuin todella. Ja löysin uusia suosikkeja biiseistä!



Stellan keikka-asua:




NAhkatakki: Only
Toppi: Vero Moda
Saksittu paita: Only
Farkut: Only
Kengät: Hietsun kirppis




Sitten perjantaina oli vähän rankempaa ohjelmaa tiedossa nimittäin Matin kaverin Laurin yhtye BlindWithin Montussa. Ja pojat veti hyvin! Keikka oli loppuunmyyty ja fiilis oli mahtava. Hieman vaan paikalla oli muutamia hämäräheikkejä mut missäpä ei olisi...=P Poikien jälkeen esiintyi myös toinen bändi mut ei jääty katsomaan kun mulla odotti aamuvuoro seuraavana aamuna.



Perjantain keikka asu joka sisälsi uudet lenkkarit:



Kengät: Aleksi 13
Sukkikset: Seppälä
Shortsit: H&M
Toppi: H&M
Takki: Only



P.S. Suojelen kallisarvoista korvakalustoani aina keikoilla pitämällä vaan toisessa korvassa korvatulppaa. Jos on molemmat ei saa musiikista niin hyvin selvää ja ilman puhkee tärykalvot. =D

2 kommenttia:

  1. Kannattais käyttää molemmis korvis, ei se puolikuurona olokaan herkkua oo...

    VastaaPoista