torstai 22. joulukuuta 2011

Girlfriend of the year

Lueskelin MouMoun blogia ja näin siellä tyttöystävähaasteen jossa pitäisi kirjoittaa viisi faktaa itsestään tyttöystävänä. So here goes:
1. Teen aamupalaa poikaystävälleni. Melkein aina. Ihan vain sen takia että itse ponkaisen sängystä heti kun herään, toinen torkuttaa puolen tuntia. Vinkkinä kaikille: sen miehekkeen saa sieltä sängystä niin paljon nopeammin ylös kun houkuttelee tuoreella kahvilla ja herkkuleivillä.

2. Meillä ei sitten jätetä voiveitsiä ja juustohöyliä jääkaappiin. Vaikka Matin kotona niin on tehty se on visusti meillä kielletty...Miksi? Koska ne himputit lentävät sieltä komeassa kaaressa kun teen sitä edellä mainittua aamupalaa.

3. EN usko että voisi seurustella ihmisen kanssa jolla on ruoka-allergioita tai rajoituksia. Jo Matin sipuli-ihno saa joskus minulta sellaiset huokailut aikaan että vähemmästäkin hermot menee...

4. Vihaan yli kaiken sitä että joku kavereistani kuittailee mulle että pidän miestäni tossun alla. Olen sen verran monta kertaa kuullut seitsemän vuoden seurustelun aikana tästä aiheettomasta asiasta eli turpiin tulee. =D

5. Minun kanssani seurustelevan ihmisen kannattaa muistaa olla mainitsematta mitään negatiivista kasvavasta kirppisharrastuksestai, samoista kengistä eri väreissä tai laajasta hiuspantojen kokoelmastani. Se on vaan hys-aluetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti