perjantai 30. joulukuuta 2011

Joulu!

No tiedetään että hieman myöhässä filistelen meitin joulua mutta en nyt sentään ens vuoden puolelle mennyt joten sallittakoon tämä.

Ja joulu on vaan niin ihana että sitä saakin hehkuttaa.

Tämän vuoden joulu oli hieman erilainen sillä meidän jo vuosia pyörinyt jouluaikataulu meni hieman uusiksi perhesyistä mutta aatto ja joulupäivä menivät melko vanhan mukaan. Ainoa erotus oli että itse poikkesin Matin porukoilla jo aattona.
MAtin veljet olivat jälleen kerran melko hulvatonta seuraa..=P
Mun piti kaikella omistamallani tahdonvoimalla hillitä itseäni etten olisi jo tuolla ahminut kaikkia ihania jouluruokia. Kun piti säästää tilaa vielä omaan joulupöytään. Tuolla keskitin voimani ihanaan juustolautaseen jonka pirkka parhaat sinihomejuustoa himoitsen nyt melkein päivittäin.
Meillä on joulu ollut mummulassa niin kauan kuin vaan jaksan muistaa. Joulu ei tule ilman mummulaa. Meillä myös syödään melko myöhään joten kaikilla on aika huutava nälkä ruokapöytään mennessä...=PTässä on jotkut saunan jälkeiset tanssimuuvit menossa. Tais olla joku disney elokuvan lopputunnari...


Pojat ja poikien bromance-paidat...=P


Päällä oli Kreetalta sillon lokakuussa ostettu mekko josta tykkään niin paljon! Se on vaan vähän sellanen et vaatii oikeianlaisen tilaisuuden.
Sellanen oli sitten meiän joulu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti