tiistai 20. joulukuuta 2011

Raumal

Käväistiin Matin kanssa hieman maakuntamatkailemassa rakkaassa naapuri(lue vihollis) kaupungissamme Raumalla. Matin tarkoituksena oli nähdä vanhaa koulukaveria, mun taas löytää lahjoja.

Hieman ei vaan ajateltu tätä että Vanhassa Raumassa jossa kaikki ihanat pikkuputiikit sijaitsee menevät melko aikasin kiinni joten sitä kiertelyä ei paljon sitten harrastettu.

Muutamia fiiliskuvia upeasta Vanhasta Raumasta:


Raumalta löytyy myös sellainen helmi kuin Lumo eli luomu- ja lähiruokaan keskittynyt kauppa. Siellä oli vaikka mitä herkkuja! Ihana! Kaupan yhteydessä oli myös kahvila jossa ei kuiteskaan ehditty poikkeamaan kun oli kiire mutta ensi kerralla sitten. Olen muuten hiukan kateellinen raumalaisille kaikista heidän ihanista kahviloistaan! Poriinki tollasia!Toinen asia josta olen kateellinen naapureillemme on heidän mahtava kiinalaisensa! Oli taas niin maan mainiota ruokaa, sain just sellasta Kana Chop suey kuin sen kuulukin (ainakin mun mielestä) olla. Ja alkuun otettiin niin maukkaat keitot että taitaapi tulla rauman reissu melko pian uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti