torstai 12. tammikuuta 2012

Versatzii!

Kun Hennesin ensimmäinen Versace mallisto tuli kauppoihin olin sitä mieltä että aivan kauheita. Tai no, ei ainakaan mun makuuni olevia. Veri italian bling bling. Nyt tulee myyntiin vielä kesä/kevät mallisto ja katselin tuotteita yhdet tytön nitrolicious - blogista ja nyt löyty oikeesti hienoja kappaleita.Mekon väri ei ehkä oo se lempparein mutta malliltaan jotenkin kaunis.Tässä mekossa on jotenkin vanhan ajan henkeä.

Nämä molemmat topit voisin kotiuttaa. Paitsi et ne vaatis olkaimettomia rintaliivejä eikä ne toimi mulla, *huokaus*.Perhosia! My faves!Nää kengät kelpuuttaisin, jos osaisin kävellä noin korkeilla koroilla enkä muuttuis noitten kanssa 180 senttiseksi...=P

Sitten lopuksi pari juttua jotka mun on varmaan pakko pakottaa Matti ostamaan!
Oon vähän yrittäny Matille vinkkailla että kaikilla miehillä vähän niinkun kuuluis olla hyvin istuva musta bleiseri, tässä hyvä yksilö krhm...Vähän tollasta kreikka-meininkiä.Ja nää housut! Miks noita ei ole naisille!!!!! Ja nää on vaan alle 50€. Tahdon!

P.S. Hintoja pääse katselemaan hennesin kamppisivulta...

2 kommenttia:

  1. Noi naisten on mun mielest melkee yht rumii ku ne edelliset versace-jutut, ei voi mitään :D Mut noi miesten jutut on tosi cool!

    VastaaPoista
  2. No mul noi naisten juttujen mallit on todella kauniita, värit ei vaan itelle sopis yhtään. Mut miehille löyty vaikka mitä!

    VastaaPoista