maanantai 2. tammikuuta 2012

Vuosi 2011

No niin, nyt on sitten vuosi 2011 paketissa ja ajattelin tehdä pienen koostepostauksen. Aika monessa blogissa näitä näkyy mutta teen tämän nyt ensisijaisesti itseäni varten kun voin muistella ihanaa vuotta.

Tammikuu


Alkuvuosi ei alkanut kovinkaan mallikkaasti kun mursin varpaani heti tammikuussa ja vietin matkamessuja invalidina.

Helmikuu


Helmikuussa mulla oli ihan mahtava synttäripäivä kun Matti vei mut yllärinä Nokian Eedeniin ja Tampereelle syömään.

Helmikuussa alkoi myös opinnäytetyön loppu vihdoin ja viimein häämöttämään.

Maaliskuu
Maaliskuussa oli vielä lunta joten pääsi luistelemaan! Haluun!

Maaliskuun 7. päivä oli vihdoin se päivä jolloin sain opparin pois päiväjärjestyksestä! Se tunne kun kaikki on ohi oli vaan niin mahtava! Toi opparihomma on kyl suurin asia miks en halua opiskella enää, never again! (hopefully!)

Huhtikuu
Huhtikuussa pidin haalareita toistaiseksi viimeistä kertaa(ei sitä tiedä haluanko joskus vielä nostalgisoida). Hieman haikea tunnelma oli kun haalarit on ihan paras asu esim puistossa kaljoitteluun tai baatihypelyyn. Lisäksi huhtikuussa ostettiin miedän auto!(kuvassa mukana) Nimesimme hänet Fiude Smeagoliksi.

Toukokuu


Toukokuu oli oikein reissukuukausi. Ensin kuun alussa suunnattiin toista kertaa Riigaan. Reissu oli mitä mahtavin. Syötiin niin perkuleen hyvin ja molemmat löysivät uudet lempparijuomansa.Niin ja Suomi oli jääkiekon maailmanmestari!
Toukokuussa käväisin myös ystäviäni katsomassa Berliinissä ja oli myös ihan huippu reissu!

Kesäkuu
Kesäkuu alkoi omalla virallisella valmistumisella. Oikeastihan sain paperit ulos jo maaliskuussa mutta virallinen juhla oli toukokuussa. Hieman tyhjä olo oli tuolloin.
Kesäkuussa käväistiin myös pikkuserkun ylppäreissä Ruattissa jotka oli yhtä hassunkuriset kuin edellisetkin...Kesäkuussa oli myös omat valmistujaispippalot jotka oli juhannuksen ohella kesäkuun parasta!Ja kuun päätti taas mahtisjussi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti