maanantai 23. tammikuuta 2012

Pikavisiitti Helsinkiin

Tein sitten pienen pyrähdyksen viikonloppuna Helsinkiin katsomaan ystävääni Janinaa! Kun on viikonloppu vapaa ja poikkis töissä niin mikäs muukaan olisi parempi idea kuin tehdä pieni ystävä/shopping-reissu.

Kyydillä mentiin la illalla ja meitsi oli kuulemma niin turistia kun haahuili ihan innosta soikeena Humppilassa Iittalan tehtaanmyymälässä. Mutku siel on oikeesti edullista!

Sitten illalla kamat purettuamme suuntasi naisosasto Janskun ystävän luo viineilemään ja yksille. Yöllä sain muuten parasta yöruokaa evö! Sipuli-kinkku-munakasta! Minä kun en tuota sipulia voi kotona syödä niin nautin oiekin kun saan sitä muualla.
Sunnuntaina herätys oli 06.30 kun Janinan kanssa suunnattiin Valtterin kirppikselle. Janina oli myymässä ja minä olin more than happy to help koska ehkä sain siinä sitten kierrellä. Ja hauskaa oli! Itse tykkään aikas paljonkin tuollaisista perinteisistä kirppiksistä missä on myyjä paikalla koska sillon saa tinkiä ja hieman kysellä tuotteista.
Ja mitä löytöjä mä tein! Palaan niihin myöhemmin. Pidetään hieman jännitystä yllä...=P

Kotimatka oli hieman mielenkiintoisella reitillä kun tulin siskon kanssa samaa matkaa junalla Tampereelle, siellä syömään(Hanabi ei ollut auki, olis niin tehny mieli ramenia), ja Tampereelta Onnibussilla poriin. Onnibussin kyyti oli melko hyvää, hinnat tolla yhtiöllä ei oo pahat. Sunnuntaisin saa 9€ suuntaansa, joskus (esim arkisin 21.15 porista) saa matkan jopa kolmella eurolla! Nyt kun en itse saa enää opiskelija-alennusta niin se täyden hinnan maksaminen oikeasti kirpaisee!

Ei tässä muuta tällä kertaa, mahtava Helsinki reissu oli!

1 kommentti:

  1. Oli kyllä niin kivaa!!! :)<3<3 Ja kiitos vielä superpaljon avusta! :)

    VastaaPoista