keskiviikko 4. joulukuuta 2013

The avokadopasta

Viime aikoina on inspis ruuanlaittoon kadonnut ihan tyystin. Yritän syödä terveellisesti ja olenkin töihin aina ottanut keittoa mukaan. Iltaisin, töistä tullessa on kumminkin hirmuinen nälkä enkä jaksa väsätä muuta kuin helppoa ja tuttua. Näin ollen olen jo ainakin viikon puputtanut wokkia tai tortilloja...=P

Vähän aikaa sitten sain kaupassa idean tehdä taas avokadopastaa. Olen aiemminkin tätä tehnyt mutta tehnyt hieman omia versioita. Nyt ajattelin tehdä ihan originaalilla ohjeella eli á la Alexander Gullichsen. Joten netti auki ja kiertelemään. Kotona huomasin kylläkin että se pecorino jäi sitten kauppaan joten lisäsin parmesaania.


Ohjeesta tuli aikas kiitettävä satsi ja Mattikin kehuskeli, mikä on aika saavutus kun lihattomasta ruuasta on kyse.


Superärsyttävää on se etten saa syödä tätä hetkeen! Lääkäri pisti mut laktoosittomalle dieetille kuukaudeksi vatsakipujen vuoksi. Mur!


Ohje löytyy Alexander Safkaa-kirjasta mutta netin puolelta mm. täältä.

2 kommenttia:

  1. Eli aloitit sen jo?

    T:M

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No en täyskieltoa koska huomasin just yks päivä et ihan pokkana söin kahvilassa rahkakakun joka ei varmana ollu laktoositon. =P Nytkin avasin lahjakonvehtirasian.

      Poista