perjantai 29. lokakuuta 2010

Botskille

Meikä lähtee huomenna aavalle merelle! Tai noh, en kyllä tie kuinka aava se on, ruotsin ja suomen välinen lampi.

Lähdetään mamman ja Matin kanssa Ässien faniristeilylle. Bussi lähteepi huomenna klo 13 kohti Turkua. Ennen laivaan pääsyä käydään katsomassa Tps-Ässät peli (which should be interresting) ja sitten paattiin.

Jotenka jotenka...

Asuja ei nyt vaan ole vähään aikaan ollu ku luulen et toi miun hovikuvaajani on vähän laiskistunu...Siis tietenkään ei oo mun vika olleankaan, koskaan, never ever!!

Mutta kynnet mä olen laittanu!!Kaverini Janina lahjotti mulle pari pakettia kynsiä ja kävin ostamassa liimaa Seppälästä (vanha oli niin piukassa et vasarakaan ei olis auttanu...).Aah, kuin kauniit tuli!! Mul on omat kynnet maailman huonoimmat. Hauraat ja liuskottuvat. Ja maailman epäreiluin asia on et kaksoisiskollani on sairaan vahvat ja hyvinkasvata kynnet! Epist!

Ainoo huono tekokynsis on et farkkujen napit on melkeenpä mahdoton yhtälö...=P

Sitten vielä tärkeämpää asiaa tai oikastaan tärkeintä right now!! Meille tulee kisu!! Ihka oma kisu!!

Käytiin runsas viikko sitten vierailemassa Porin pieneläinrakkurilla katsomassa joskos siellä olisi luovutuskelpoisia kissoja. No olihan siellä vaikka kuinka monta. Ihan oikesti, mun sydäntä särki niin paljon nähdä kaikki ne kissat. Kaikki ei ollu tietty hylättyjä kissoja, osa oli menny vaan hukkaan. Mut paljon oli sellasia jotka oli vaan jätetty jonnekin.

Yks harmaa kissa sieltä sitten vei täysin meiän huomion ja sydämmen. Hän se oli. Thetiin tytöstä varaus ja saadaan hänet toivottavasti ensi viikolla kotiin leikkaamisen jälkeen. Kaikki hänelle on jo ostettu, lapioita, hiekkaa ym.

Kaikkein hauskin oli kun keskiviikkona istuin aamupalapöydässä ja meinas kyllä aamumurot mennö väärään kurkuun kun katselin sitten meidän kissaa siinä lehden kuvassa...=PSiinä se on!! Tulispa se jo kotiin!!Teen hänestä sitten ihka oman postauksen jahka hän kotiutuu ja me keksitään nimi.

Palaillaan!! Kiss!

2 kommenttia:

  1. IHANAAAA!!! Mä otan sitten allergiapillerin ja tulen rapsuttelemaan sitä, kun se on kotiutunut! ;)Juhokin menee Turkuun matsiin! :D Hienot kynnet tuli! ;)

    VastaaPoista
  2. Juu heti saa tulla kattomaan, pitäs viikonloppuna tai ens viikon alussa tulla!

    VastaaPoista