tiistai 25. tammikuuta 2011

Alehirmu täällä hei!

Juu täytyy myöntää että hieman (paino sanalla hieman) on riistäytynyt tää loppualeshoppailu käsistä. Mun täytyy vaan kieltää itseltäni pääsy kauppoihin ennen kuin alet on totaalisesti loppu...

Nämä ekat ostokset on pre-accident eli ihan samalla kertaa en kuiteskaan kaikkea ostanu...Jouluinen pöytäliina: Hemtex 4,25€ (mua alko ahistaa kun mulla ei oo tarpeeksi jouukoristeita...)
Kengät: Anttila 11,5€ (perskules kun noi on nyt ollu vasta kerran jalassa eivätkä nä näitä varpata ainaskaan puoleentoista kuukauteen...)
Vihreä tabletti: Hemtex oisko ollu 60s (kissan ruokakuppien alle kun mein kisu syö hiukan vauhdilla...)
Hiuslakka ja meikkisienet: Sokos ja Anttila (tarpeellistakin tuli ostettua...)Jc:ssä oli kaikki alehinnat puolitettu joten vietin aikas pitkän ajan niitten koruhyllyllä. Kun näin ton kahden sormen sormuksen nii hiukkasen taisin hihkasta meinaan olin sitä just tullu hakemaan.

Kahden sormen sormus: 1,23€ JC
Korvikset: 0,95€ JC
Rannekoru: 1€ Lindex
Kännykälle suojapussi: 2€ Lindex (en tiedä mihin tää alunperin on tarkotettu mut sopii mun puhelimelle kun nakutettu)
Kangas alla: Anttila 3,90€ 8Tästä kehitetään vaikka mitä, more to follow)SItten tällainen lörttöpaita Gina Tricotista vitosella. Kokeilin tätä kolmessa eri värissä ja olisin halunnu ne kaikki. Nyt harkitsen vakavasti jos kävisin hakemassa viel sen persikan värisen...

Että semmoisia löytöjä tälä erää...odotellaan vaan kuinka kauan pystyn pysymään kaupoista pois. Tää jalka kyl hiukan onneks rajottaa...=P

2 kommenttia:

  1. mut ei saa potee huonoa omatuntoa kun noin edullisesti lähti noi kaikki! noi maksaa kaikki yhteensä silti vähemmän ku mitä mul meni HENKKAMAUKAS yhtee paitaa, toppii ja legginseihi..

    VastaaPoista
  2. No juu, niin yritän itsellenikin vakuutella! Aleshoppailuissa pitää aina muistaa et kuinka paljon säästi! Ja se oli mun kohdalla jette paljon!

    VastaaPoista