lauantai 15. tammikuuta 2011

New bar

Käväisin ihanaisen ruotsituliaiseni Saran kanssa viime keskiviikkona katsastamassa Porin ravintolamaailman uusi tulokas Music Bar Soma. Baari löytyy keskustan ostoskeskuksen Isokarhun katolta ja sinne kuljetaan siis hissillä.

Aikas kivanolonen paikka. Musiikki oli ainakin niin mun makuuni, just semmosta mitä haluan kuunnella baarissa. Testasin myös paikan vadelma smoothien ja yllätyin positiivisesti, herkkua oli. En jaksais millään oottaa kesän tuloa sillä Somalla tulee olemaan Porin paras paikka terassille. Guaranteed aurinko all day. Porissa kun on hiemn ongelmaa kun ei oikeen millekään terassille paista ilta-aurinko. No mitäs ovat seiskytluvulla rakentaneet keskustan täyteen rumia kerrostaloja.

Mä voi niin kuvitella itseni Soman terassille aurinkolasit(joita on nyt talven aikana kertyny paljon), farkkushortsit (joita ei vielä ole...) ja toppi päällä juomassa niitä smoothieita parhaassa seurassa kuumasta paahteesta nauttien...aah! Ja kuiteskin ens kesä sataa...No ei vaan, ei saa manata!

Mutta mutta sitä asua...Kengät: Köpiksestä
FArkut: Vila
Toppi: Vero Moda (new)
Neule: Vila (not new, just got it back from sis after a "short" loan...=D)
Koru: åsa
plus toi mun askelmittari joka taas unohtu kaulaan. Oikeen sopii joka asuun...=DJa talven muodikkain asuste. Karvallinen kissalaukku!

2 kommenttia:

  1. Hassua, kaikki muut on haukkunu kyseisen baarin ihan lyttyyn.. :D

    VastaaPoista
  2. No sillain se tuppaa olemaan et kaikilla on eri mielipide kaikista baareista...=P Sen takia saa aina vänkätä puol tuntia et mihin baariin mennään around puoli yö..=P

    VastaaPoista